Over Krokant

Overal waar het gezellig is, komen kroketten en bitterballen op tafel. In cafés en restaurants, op feesten en evenementen, in dierentuinen en pretparken. En natuurlijk thuis. Mensen eten graag iets bijzonders. Daarom is er Krokant, specialist in ambachtelijk gemaakte snacks voor foodbedrijven. Opgericht door liefhebbers van de betere snacks en met veel ervaring in de food.

Neem contact op
KKW-_dsc5857-bedrijfsreportage-LR-36

Snacks met een eerlijke smaak

In onze eigen professionele keuken in het Gelderse Wekerom maken we bitterballen en kroketten voor groothandels die iets unieks willen voor hun afnemers. We maken runder- en kalfskroketten met vlees dat je zelf aanlevert. Als je wilt, kopen we zelf het vlees in. Datzelfde geldt voor de vissnacks en vegetarische snacks. Producten met een verhaal en met een unieke, eerlijke smaak. 

KKW-_dsc5842-bedrijfsreportage-LR-32

Uit eigen, professionele keuken in Wekerom

We maken jouw kroketten en bitterballen in eigen keuken. Een hygiënische omgeving met professionele machines. Hier is ook ons proeflokaal, waar we je uitnodigen voor een proeverij van het product dat we voor je maken. Lees meer over onze werkwijze.

KKW-_dsc5868-bedrijfsreportage-LR-41
Ambachtelijke snacks met eigen recept?

Wil je ook een eigen lijn van kroketten en bitterballen? We denken graag met je mee over smaakvolle snacks, gemaakt van eigen vlees, vis of groenten. Natuurlijk kunnen we die ook zelf inkopen. We ontwikkelen een uniek recept én maken de snacks in eigen keuken. Dat doen we in de gevraagde kwaliteit, ook in kleine oplages.

KKW-_dsc5888-bedrijfsreportage-LR-53